Bedrijfsuitje

Op zoek naar een uniek en avontuurlijk bedrijfsuitje? Bij Sportex bieden wij beide! Tijdens een bedrijfsuitje of personeelsuitje leert uw personeel elkaar kennen op een persoonlijke manier. Altijd leuk dus!

Bij Sportex bieden wij verschillende soorten uitjes. Denk hierbij aan een sportief en recreatief, cultureel, artistiek of gemotoriseerd bedrijfsuitje. Zo kunnen jullie bijvoorbeeld zeilen op de Rhederlaagse Meren of fietsen langs de Posbank. Maar ook een cultureel uitje naar Doesburg, de kleinste stad van Nederland, of een bezoek aan één van de kastelen in de buurt. Jullie kunnen er ook voor kiezen om een bierbrouwerij met proeverij in het Openlucht Museum te bezoeken of een wijngaard met proeverij in Dieren. Voor elk dus wat wils. Wij maken graag programma’s op maat!

Alle activiteiten vinden plaats onder de enthousiaste begeleiding van professionele instructeurs die plezier garanderen, maar ook de veiligheid in acht nemen.

Sluit gezellig de dag af met een goed verzorgde barbecue aan het water van de Rhederlaagse meren. Het vlees wordt bereid op een, door houtskool gestookte, barbecue. Dus genieten van een heerlijke afsluiting van de dag!

Klik op één van onze arrangementen voor meer informatie. U kunt ook ons bellen of contact met ons opnemen via het contactformulier.