Bedrijfsuitje

Op zoek naar een uniek en avontuurlijk bedrijfsuitje? Bij Sportex bieden wij beide! Tijdens een bedrijfsuitje of personeelsuitje leert uw personeel elkaar kennen op een persoonlijke manier. Altijd leuk dus!

Bij Sportex bieden wij verschillende soorten uitjes. Denk hierbij aan een sportief en recreatief, cultureel, artistiek of gemotoriseerd bedrijfsuitje. Zo kunnen jullie bijvoorbeeld zeilen op de Rhederlaagse Meren of fietsen langs de Posbank. Maar ook een cultureel uitje naar Doesburg, de kleinste stad van Nederland, of een bezoek aan één van de kastelen in de buurt. Jullie kunnen er ook voor kiezen om een bierbrouwerij met proeverij in het Openlucht Museum te bezoeken of een wijngaard met proeverij in Dieren. Voor elk dus wat wils. Maar ook op maat gemaakt!

Alle activiteiten worden begeleid door enthousiaste instructeurs. Jullie dag kan eventueel afgesloten worden met een gezellige barbecue aan het water. Het vlees wordt bereid op een, door houtskool gestookte, barbecue.

Klik op één van onze arrangementen voor meer informatie. U kunt ook ons bellen of contact met ons opnemen via het contactformulier.