Recreatief

Bij Sportex bieden wij voor iedereen toegankelijke activiteiten aan veelal met wedstrijdelement. Recreatieve activiteiten zijn veelal laagdrempelig ofterweil iedereen kan mee doen.

Maak bijvoorbeed een tocht door de prachtige omgeving met de familiefiets of de klassieke Solex. Kruip in de huid van Robin Hood en ga handboogschieten.
Heeft u ooit met een kruisboog of luchtbuks geschoten? Ook dat is mogelijk! Probeer in de roos te schieten en ga de strijd met elkaar aan.

Vanaf het strand stapt u in een valk, kano of zodiac waarmee u het gebied kunt verkennen. Geniet op het water! Gebruik palen, touwen en tonnen om een eigen vlot te bouwen. Wie bouwt het beste vlot?

Na alle actie kunt u genieten van een volledig verzorgde barbecue aan het strand. Op de achtergrond het prachtig decor van Nationaal Park de Veluwezoom. Het vlees van uitstekende kwaliteit wordt op ambachtelijke wijze door onze biologische slager bereidt en wordt bereid op door houtskool gestookte barbecues.

Klik op de activiteiten voor meer informatie. U kunt ons ook bellen tijdens kantooruren of contact met ons opnemen via het contactformulier.