Wat vinden onze klanten?

Onze missie is het verzorgen van onvergetelijke uitjes op bijzondere locaties. Wij hebben maatwerk evenementen georganiseerd voor honderden groepen vrienden, bedrijven, families, scholen en anderen. Bent u benieuwd wat onze klanten vinden?

Beste Leonie en Marc,

Donderdag 16 november jl hadden wij onze reünie en kwamen bij elkaar in het Beach Paviljoen van Sportex in Lathum, een prachtige accommodatie op een geweldig mooie plek. 20 lotgenoten met 3 begeleiders vanuit de NPSB (Nederlandse Politie Sport Bond) n.a.v. onze Schotland reis begin oktober. 20 politiecollega’s die door ziekte langdurig zijn uitgevallen en door Herstelsport van de NPSB er weer bovenop proberen te komen.
Door Leonie werden we ‘s morgens hartelijk welkom geheten met heerlijke koffie/thee met wat lekkers! Na een intensief sportmoment kregen we vervolgens van Marc en Leonie een heerlijke gezonde lunch voorgeschoteld. De heater stond lekker te loeien, kortom een erg knusse en gezellige sfeer.

Heel veel dank aan het team van Sportex, wij komen zeker nog eens terug!

Dag Marc, Leonie en team,

Via deze weg wil ik jullie nogmaals enorm bedanken voor afgelopen vrijdag! Iedereen heeft een superleuke dag gehad en was heel enthousiast over de activiteiten en het eten. Het was top geregeld.

Bedankt en fijne dag!

Met vriendelijke groet,

Lynn Arink

Campagnemanager ContentXperience


RIBW
Wij hebben met ons team een geslaagde dag gehad. In de voorbereiding kon ik al mijn wensen aangeven voor een mooie dag zoals ik die voor mij zag. Er werd goed geluisterd en meegedacht.
Omdat we het niet troffen met het weer, werd voordien nog de optie gegeven om het een andere dag te laten plaatsvinden.
Dit was voor ons niet mogelijk, maar het aanbod was heel attent. 
De hele dag was goed verzorgd.
Bedankt!


Hagenau huisartsenpraktijk
Namens ons hele team een grote pluim voor jullie! Onze teamdag afgelopen zaterdag was een groot succes. Jullie hebben het heel goed georganiseerd en de begeleiding was professioneel en vriendelijk. De lunch met heerlijke broodjes en soep én de barbecue waren heerlijk en het programma afwisselend, uitdagend maar vooral leuk en gezellig. We hebben echt samengewerkt die dag en elkaar op een andere manier leren kennen. De verhalen en de foto’s worden enthousiast gedeeld binnen onze huisartsenpraktijk.
Bedankt!
– Mariëtte, Alice, Petra, Jenneke en Marleen


Feelgoodclub aerofitt
Na een prettig gesprek heeft FeelGoodClub AeroFitt besloten om het personeelsfeest in Lathum te vieren door Sportex.
Er zijn tal van mogelijkheden om je personeelsfeest te vieren; wij hebben gekozen voor boogschieten en zeilen.
Bij aankomst op het mooie terrein hebben we een goed ontvangst gehad met een lekkere kop koffie. Na een kleine introductie zijn
de groepen gesplitst en hebben we met z’n allen genoten van een heerlijke middag dankzij de service en vriendelijkheid van het personeel van Sportex.
Na afloop zijn er nog prijzen uitgedeeld; dit maakte het feest nog meer compleet.
Voor ons zeker een aanrader!! 


ATAG Nederland
Sportex heeft ons alle zorg voor ons afdelingsuitje op professionele en prettige wijze uit handen genomen. Wij  hebben enkel een keuze hoeven maken uit de activiteiten die we graag wilden ondernemen, waarna zij ons een fantastische dag bezorgd hebben met enthousiaste begeleiding en als afsluiting een hele goede barbecue.
– Mevrouw A. Hamer, ATAG Nederland B.V.


‘t Atrium
Begeleiders en leerlingen van het ‘t Atrium hebben een zeer leuke en leerzame week gehad in de Ardennen! Sportex bedankt!
– Bas


Ardennenkamp Brandenberg
Door de persoonlijke benadering en het prima onderlinge contact hebben we een super week gehad. De flexibele manier van werken
en het aanpassen van de onderdelen naar omstandigheden waren zeer bevorderlijk voor de prettige sfeer.
– De heer P. Beurskens Brandenberg College


ATC
Wij hebben een hele leuke dag gehad, prima verzorging en heel goede begeleiding. Aanrader!!
– De heer R. van Weerdenburg ATC


Waterschap Rivierenland
Wij zijn zeer te spreken over de inzet en mogelijkheden van Sportex Nederland om op een door de klant gekozen locatie een spetterend programma
neer te zetten. Er wordt goed meegedacht en een eigen invulling met maatwerk is mogelijk. Zo hebben wij met Sportex een GPS-hike uitgezet rondom het historische Batenburg. Met leuke en speelse opdrachten is vervolgens een heuse “battle”uitgevochten tussen de twee teams waaruit onze afdeling bestaat. Daarbij werd niet alleen fysiek gestreden, maar werd ook een beroep gedaan op de intellectuele vermogens van de deelnemers bij de oplossing van diverse vraagstukken.
Kortom, een afdelingsuitje met meer dan een beetje teambuilding is met Sportex Nederland prima te organiseren en uit te voeren. Een aanrader dus….
– De heer P. Bosman, Waterschap Rivierenland


Basisschool de Havelt
De outdoor adventure events van Sportex zijn zeker aan te raden, mede dankzij de prachtige omgeving, accommodatie en de goede instructeurs.
– Mevrouw J. Kuipers Basisschool de Havelt


Etel BV
Beste Sportex, ik wil jullie bedanken voor de zorg die jullie op jullie hebben genomen voor het regelen en uitvoeren van ons bedrijfsuitje. Als
bedrijf wil je dat de collega’s een leuke dag hebben en het regelen daarvan is een spannend klusje.
Dankzij jullie is dat prima verlopen.
– De heer E. Willems Etel BV


HAN Hoge School Arnhem Nijmegen
Grote complimenten voor het supergeslaagde einde schooljaar feest voor de afdeling Built Environment van de HAN. We hebben genoten van zeilen kanovaren en de workshop keramiek en het luchtbuks schieten. Behalve dat de activiteiten uitstekend werden begeleid verliep de hele middag en avond uiterst relaxed. We hebben ook nog eens lekker gegeten. Een buitengewoon goed begin van de vakantie, zonder meer voor herhaling vatbaar. five star rating!
– De heer J. Rikken Hoge School Arnhem Nijmegen