Over ons

Sportex organiseert evenementen door heel Nederland, maar de prachtige Zuid-Veluwe is onze thuisbasis. Dit gebied bij Arnhem heeft een bosrijke omgeving met schitterende uitzichten en aan de Rhederlaagse meren ligt onze Beach & Water locatie. Aan deze plas hebben wij een schitterde A locatie waar wij een Paviljoen hebben waar vanuit wij uw evenement verzorgen. De Beach & Water locatie ligt tegen het prachtige decor van het Nationaal Park Veluwezoom. En aan de rand van de Veluwe nabij Arnhem vindt u onze 2de locatie, landgoed ‘De Westerbouwing’. Vanaf deze unieke locatie heeft u een grandioos uitzicht over de uiterwaarden van de Rijn en de Betuwe. Wij verzorgen hier uw bedrijfsuitje, personeelsuitje, teamuitje of een ander gewenst event.

Toplocaties

U kunt gebruik maken van onze toplocaties, maar het is ook mogelijk uw evenement op uw locatie te organiseren.

Een evenement georganiseerd door Sportex is maatwerk, en kan bestaan uit een (re)creatief, actief, cultureel, gemotoriseerd of een combinatie programma. Het evenement kan opgebouwd worden uit verschillende activiteiten. Maar indien gewenst kunt u uw evenement combineren met een lunch, (biologische) barbecue, warm of koud buffet.

En bijzondere uitjes?

Maar wilt u iets bijzonders organiseren voor de leden van de personeelsvereniging? Sportex heeft twee unieke programma’s ontwikkeld.

Geniet van een bijzondere dag op Ameland of in ’s-Heerenberg. Op dit unieke eiland en in deze bijzondere stad, ontdekt en  bezoekt u mooiste plekjes! Zo is er voor iedereen toegankelijke en bijzondere activiteiten. Een programma waar nog lang over gesproken wordt. Deze programma’s kunnen ook afgesloten worden met een goed verzorgde barbecue in onze unieke Beachpaviljoen aan de Rhederlaagse meren.

Maar wilt u toch liever op onze locaties wat doen? Wij hebben een aantal activiteiten die goed bij elkaar passen. Wij hebben voor u alvast een aantal samengesteld tot arrangementen die u direct kunt boeken.

Specifieke wensen zijn voor Sportex een uitdaging. Maar neem gerust contact met ons op! Wij helpen u graag bij het samenstellen van een onvergetelijk event!

Adres:
Beach & Water locatie
Bandijk 2
6988 BK LATHUM

Telefoon: 0313-631333 en
E-mail: info@sportex.nl

    Vul onderstaand contactformulier in dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.