Over ons

Sportex organiseert evenementen door heel Nederland, maar de prachtige Zuid-Veluwe is onze thuisbasis. Het gebied bij Arnhem heeft bossen en schitterende uitzichten. Tevens liggen hier de Rhederlaagse meren, de plaats waar wij uw evenement verzorgen. U kunt gebruik maken van onze toplocaties, maar het is ook mogelijk uw evenement op uw locatie te organiseren.

Aan de rand van de Veluwe nabij Arnhem vindt u landgoed ‘De Westerbouwing’. Vanaf deze unieke locatie heeft u een grandioos uitzicht over de uiterwaarden van de Rijn en de Betuwe. Wij verzorgen hier uw bedrijfsuitje, personeelsuitje, teamuitje of een ander gewenst event.

Tegen het prachtige decor van het Nationaal Park Veluwezoom, vindt u de Rhederlaagse meren. Onze watersportlocatie, hier verzorgen wij uw Beach & Water Event.

Een evenement georganiseerd door Sportex is maatwerk, en bestaat uit een (re)creatief, actief, cultureel of een combinatie programma. Het kan opgebouwd worden uit verschillende activiteiten. Indien gewenst kunt u uw evenement combineren met een lunch, barbecue of buffet.

Foto van het team van Sportex

Uit de veelvuldig plaatsgevonden programma’s hebben wij een aantal arrangementen samengesteld die u direct kunt boeken.

Specifieke wensen zijn voor Sportex een uitdaging. Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag bij het samenstellen van een onvergetelijk event!

Adres:
Strand en Water locatie
Bandijk 2
6988 BK LATHUM

Telefoon: 0313-631333
E-mail: info@sportex.nl

Vul onderstaand contactformulier in dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.