Cultureel

Onderstaand ziet u onze culturele activiteiten. Deze activiteiten zijn leuk voor bijvoorbeeld een bedrijfsuitje, personeelsuitje, familiedag, vrijgezellendag of gewoon een cultureel uitje.

Bezoek het Airborne Museum, het voormalig hoofdkwartier van de Britten tijdens de Tweede Wereldoorlog. Breng anders een bezoek aan Doesburg, de kleinste stad van Nederland. Het middeleeuws stratenpatroon is goed bewaard gebleven in de historische binnenstad.

Wat dacht u van een bierbrouwerij in het Openlucht Museum in Arnhem. U wordt met een Amsterdamse tram naar de brouwerij gebracht. Neem een kijkje hoe de brouwer het smakelijke gerstenat op eigentijdse wijze bereidt. Natuurlijk gaat u het zelf gebrouwen bier proeven!

Na afloop is het mogelijk om te gaan barbecueën aan het water van de Rhederlaagse Meren. Op de achtergrond het prachtige decor van Nationaal Park de Veluwezoom. Het vlees van uitstekende kwaliteit wordt op ambachtelijke wijze door onze biologische slager bereidt en wordt bereid op door houtskool gestookte barbecues.

Klik op één van de activiteiten om hier meer informatie over te vinden. U kunt ons ook telefonisch bereiken tijdens kantooruren (09.00 – 17.00 uur) of neem contact met ons op via het contactformulier.