Zeilcursus in Gelderland

Prive zeilles in de Zuid-Veluwe

Altijd al willen leren zeilen, maar geen zin om helemaal naar het Noorden van het land te reizen? Bij ons in het Oosten van Gelderland hebben wij een zeilschool.

Onze professionele zeilinstructeur leert u in 15 uur zeilles alles wat u moet weten om zelfstandig te kunnen zeilen. U krijgt zowel de theorie als praktijklessen aan boord. Wij geven les in een Polyvalk met rolfok.

De zeillessen worden doordeweeks en in het weekend gegeven.

Telefoonnummer: 0313-631333 of info@sportex.nl

Gevorderde cursus / volwassen zeilles in Lathum

Ook voor ervaren zeilers die al een tijdje niet meer als schipper achter het roer hebben gezeten is er de mogelijkheid om een gevorderde cursus te boeken. Voorafgaand aan de cursus wordt er in overleg met de zeilinstructeur een lesprogramma op maat samengesteld , dus u krijgt alleen les in dat gene wat u belangrijk vindt en bijgespijkerd moet worden.

Telefoonnummer: 0313-631333 of info@sportex.nl

Opfriscursus zeilen in Gelderland

Zeilen praktijk / theorie opfrissen 

Is het al een tijdje geleden dat u met de Polyvalk het water op bent geweest en voelt u zich niet helemaal comfortabel om met gezelschap een mooie zeiltocht te maken?  In onze opfriscursus zeilen leert u alleen dat gene waar u onzeker over bent.  Voorafgaand aan de les wordt er besproken wat u in deze 2 uur durende zeilles wilt oefenen.

Onze lessen worden gegeven in Lathum. Wij zeilen op de Rhederlaagse meren in Gelderland. Uitstekend vaar en zwemwater!

Wilt u meer informatie over deze opfriscursus bel of mail ons gerust. Ons telefoonnummer is: 0313-631333 of info@sportex.nl

    Meer informatie of reserveren?

    Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk en geheel vrijblijvend contact met u op.