Zeskamp

Tijdens deze zeskamp zullen de  teams het tegen elkaar opnemen. In deze sportieve teamkamp gaan meerdere teams tegelijk verschillende spelonderdelen doen.  De zeskamp zit vol competitie er worden punten gescoord op kracht, snelheid, vaardigheid, techniek en groepsinzet en het karakter van de teamkamp is spannend en ludiek waarbij de komische noot niet zal ontbreken.

Het is populair als bedrijfsuitje, groepsuitje, schooluitje of teambuilding. Functioneel, uitdagend, en zeker een leuke en unieke ervaring! Deze teamkamp zit vol competitie! En gaan jullie de uitdaging aan? Welk team gaat winnen?

De teamkamp vindt plaats  op onze Strand & Beach locatie aan de Rhederlaagse Meren. Deze locatie is gelegen op nog geen 4 minuten rijden van de A12 afslag Westervoort. Uniek gelegen aan het water , met op de achtergrond het prachtige decor van Nationaal Park de Veluwezoom. Deze locatie ligt in de buurt van Hanzestad Doesburg.

Tijdens deze zeskamp kunnen jullie bijvoorbeeld touwtrekken en de alle stoerste  stormbaan op gaan. De activiteiten die tijdens deze teamkamp of zeskamp worden gegeven zijn uitdagend maar er is ook de mogelijkheid om voor opblaasbare spelonderdelen te kiezen voor de teamkamp. Dit geeft de teamkamp nog iets meer spanning en uitdaging!
Wie trekt de tegenpartij als eerst over de lijn? Wie zal de stormbaan overwinnen?
Uitdagende activiteiten waarbij jullie zeker als winnaar over de streep willen komen!

Alles wordt opgezet en begeleidt door het enthousiaste team van Sportex! Na alle actie kan de dag afgesloten worden met een heerlijke barbecue aan het strand. Het vlees wordt bereid op een, op houtskool gestookte, barbecue.

Het programma wordt op maat gemaakt. Als u bepaalde wensen heeft kunt u dit aangeven. Klik op één van onze arrangementen voor meer informatie. U kunt ook bellen tijdens kantooruren of contact met ons opnemen via het contactformulier.