Activiteit – Zeilboot huren in Gelderland

Zeilboten te huur!

Een zeilboot huren voor een ontspannen tocht op de Rhederlaagse meren en met de wind in de zeilen een sportief dagje op het water doorbrengen.

In een vijf-persoons Poly-Valk zeilboot beleeft u een heerlijke dag in het grootste watersportgebied van Gelderland. Sportex Nederland verhuurt aan ervaren zeilers Poly-Valken. Onze boten liggen in ons eigen haventje, zijn in uitstekende staat en uitgerust met een rolfok.

Heeft u nog weinig ervaring met zeilen of opfrissing nodig? Wij leren u alle fijne kneepjes en zelfstandig met een zeilboot om te gaan. Stap in voor een basiscursus zeilen verzorgd door één van onze professionele en enthousiaste instructeurs.

Een dagje zeilen staat garant voor veel watersport plezier en ontspanning. Aanmeren op een van de eilandjes om gezellig te picknicken; als u terug komt kunt u gebruik maken van onze barbecue service.

Sportex Nederland, zeilboot verhuur

Graag van te voren telefonisch reserveren of per mail.

Zeilen in de Zuid-Veluwe

In het Oosten van Nederland, net onder Arnhem ligt het uitgestrekte watersportgebied de Rhederlaagse meren. Dit watersportgebied van 350 hectare wateroppervlakte bestaat uit 3 meren; Lathumseplas, Gieseplas en de Valeplas. Een prachtig gebied midden in de natuur waar je heerlijk kunt zeilen, maar ook kunt sloep- en kanovaren.

Kom ook genieten van een heerlijke dag op het water!

Locatie: Lathum

Bandijk 2
6988 BK LATHUM
Tel: 0313 – 63 13 33
Website: www.sportex.nl
E-mail: info@sportex.nl

Kosten zeilboot huren

Zeilboot Valk € 95,00 per dag
Canadese kano (3 personen) € 27,50 per dag
Sloep (exclusief brandstof) € 90,00 per dag

    Meer informatie of reserveren?

    Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk en geheel vrijblijvend contact met u op.