Vrijgezellendag

Een leuke en onvergetelijke dag waarbij de bruid of bruidegom in het zonnetje gezet wordt? Hier wilt Sportex graag een bijdrage aan leveren!

Volg met de bruid/bruidegom een actief programma waarbij jullie bijvoorbeeld gaan handboogschieten. Ga op avontuur en ga zeilen op de Rhederlaagse Meren. Of neem een cultureel programma. Bezoek bijvoorbeeld een bierbrouwerij met proeverij in het Openlucht Museum. Neem een bezoek aan een wijngaard met proeverij. De eigenaar gaat u alles vertellen over het maken van wijn. Er is voor elk wel wat wils!

Ga klimmen op de Westerbouwing in Oosterbeek. Op de top van de toren hebben jullie een prachtig uitzicht op de uiterwaarden van de Rijn en de rest van de omgeving! Tokkel van de toren, voel de adrenaline door jullie lichaam gieren! Een ervaring om niet te vergeten.

De dag kan afgesloten worden met een heerlijke barbecue aan het strand. Het vlees wordt bereid op een, op houtskool gestookte, barbecue. Op de achtergrond een prachtig decor van Nationaal Park de Veluwezoom.

Klik op één van onze arrangementen voor meer informatie. U kunt ons ook bellen tijdens kantooruren of contact met ons opnemen via het contactformulier.