Zuid-Veluwe

Onze Zuid-Veluwe locatie ‘De Westerbouwing’ is gelegen op een stuwwal aan de rand van de Valkeniersbossen in Oosterbeek. De karakteristieke locatie geeft u een prachtig uitzicht over de uiterwaarden van rivier de Rijn. Vanaf deze prachtige locatie kunt u het dorpje Driel zien met haar markante kerktorens.

Maar ook ziet u Arnhem met erin Eusebiuskerk en de John Frostbrug, en ziet u de skyline van Nijmegen. Een schitterend zicht op de steden in de buurt!

Deze locatie is kenmerkend voor zijn 26-meter-hoge toren. Op de toren kunt  onder andere klimmen, abseilen en tokkelen. Met dit uitzicht is het een spectaculair en grensverleggende herinnering!

Onderaan de stuwwal kunt u kanovaren en maakt u een schitterende tocht over de Rijn langs de uiterwaarden van de Betuwe. U kunt gaan schutten bij het Drielse Veer en uw tocht beëindigen bij Kasteel Doorwerth. Ga op pad met een kaart en kompas en loop vanaf de Westerbouwing door de mooie Valkeniersbossen. Geniet van de omgeving en kom uit in een middeleeuws decor. Of doe eens gek en ga mountainbiken op het uitdagende terrein of met een tandem de nostalgische Italiaanse weg volgen!

Kortom een prachtige locatie met een schitterend uitzicht op de omgeving. Zeker een leuke locatie voor een bedrijfsuitje, personeelsuitje of familiedag!

Op zoek naar maatwerk? Wensen en voorkeuren zijn altijd welkom! Voor meer informatie kunt u ons telefonisch bereiken of neem contact met ons op via het contactformulier. Wij ontvangen u graag op deze unieke locatie!