Beach & Water events aan de Rhederlaagse meren

De Rhederlaagse Meren bestaan drie meren die aan elkaar gekoppeld zijn. Dit zijn de Lathumse, Giese en Valeplas. Het wateroppervlak van het gebied is 350 hectare groot en staat in verbinding met de IJssel. Iedere watersporter kan zijn of haar hart kan ophalen in dit prachtige gebied.

Dit fantastische gebied ligt ten oosten van Arnhem. Dé perfecte  locatie voor een bedrijfsuitje, personeelsuitje, training/ teambuilding of familiedag! Hier kunt u op avontuur gaan op het water bijvoorbeeld met het zeilen, vlotbouwen of raften maar ook kunt u een geweldige tocht maken met de sup.

Wij hebben ook bijzondere activiteiten op het land. Kijk hiervoor naar onze mogelijkheden. Ervaar met collega’s, vrienden of familie hoe het is om met de wind te zeilen. Of ga een ontspannen dagje uit op het water. Een brede keuze aan activiteiten!

Op de oevers kunnen jullie gaan beachvolleyballen, beachgolfen of  powerkiten. Of maak  een tocht met een E-bike, kickbike of tandem en verken de omgeving van de Zuid-Veluwe.

Ontdek de Rhederlaagse meren en kom lekker zeilen, neem een zeilles, boek een zeilcursus of huur bij ons een zeilboot! Heerlijk ontspannen in Gelderland.

Kortom een prachtige locatie met veel mogelijkheden waarbij u met familie, vrienden of collega’s een onvergetelijke dag kunt beleven. En sluit de dag af met een heerlijke beach barbecue. Ook  zorgen wij ervoor dat u kunt genieten van het vlees dat bereidt wordt op een houtskool gestookte barbecue. Dit kan in ons nieuwe Beachpaviljoen, een sfeervolle uitvalsbasis voor uw beach barbecue.

Wensen en voorkeuren zijn altijd welkom! Wij maken graag samen met u een programma op maat. Voor meer informatie kunt u ons telefonisch bereiken of neem contact met ons op via het contactformulier. U bent bij ons van harte welkom!

Telefoonnummer : 0313-631333

Emailadres: info@sportex.nl