Beach & Water aan de Rhederlaagse meren

De Rhederlaagse Meren bestaan drie meren die aan elkaar gekoppeld zijn. Dit zijn de Lathumse, Giese en Valeplas. Het wateroppervlak van het gebied is 350 hectare groot en staat in verbinding met de IJssel. Het is een prachtig gebied waarbij iedere watersporter zijn of haar hart kan ophalen.

De Rhederlaagse Meren liggen ten oosten van Arnhem. Een leuke locatie voor een bedrijfsuitje, personeelsuitje, training en teambuilding of familiedag! Hier kunt u op avontuur gaan op het water bijvoorbeeld tijdens het zeilen, vlotbouwen of raften. Wij hebben ook bijzondere activiteiten op het land. Kijk hiervoor naar onze mogelijkheden. Ervaar met collega’s, vrienden of familie hoe het is om met de wind te zeilen. Ga een ontspannen dagje uit op het water. Een brede keuze aan activiteiten!

Op de oevers kunnen jullie gaan beachvolleyballen, beachgolfen of  powerkiten. Maak anders een tocht met een E-bike of tandem en verken de omgeving van de Zuid-Veluwe.

Kom lekker zeilen, neem een zeilles, boek een zeilcursus of huur bij ons een zeilboot! Heerlijk zeilen in Gelderland.

Kortom een prachtige locatie met veel mogelijkheden waarbij u met familie, vrienden of collega’s een onvergetelijke dag kunt beleven. De dag kan afgesloten worden met een heerlijke beach barbecue. Het vlees wordt bereid op een houtskool gestookte barbecue.

Wij bieden graag maatwerk. Wensen en voorkeuren zijn altijd welkom! Voor meer informatie kunt u ons telefonisch bereiken of neem contact met ons op via het contactformulier. U bent bij ons van harte welkom!

Telefoonnummer : 0313-631333