Training en Teambuilding

Voor training en teambuilding bent u bij Sportex aan het juiste adres. Met het innovatief concept ‘Top Your Sport’ komen twee werelden, in- en outdoor, samen. Een effectief team begint bij Sportex!

Dankzij deze doeltreffende training en teambuilding leren jullie elkaar op een andere manier kennen. Hiermee verleggen jullie individuele grenzen door deel te nemen aan uitdagende activiteiten. Het doel van de training bestaat uit het verhogen van jullie ambitieniveau en elkaars kwaliteiten leren herkennen, maar ook het optimaal leren inzetten. Hiernaast krijgt u inzicht in de onderlinge communicatie en interactie. De training sportief leiderschap vergroot uw vakmanschap in een unieke omgeving en een ontspannen sfeer.

De training biedt u de mogelijkheid om in spelsituaties leiderschaps-theorieën in praktijk te brengen. Tijdens de activiteiten krijgen de deelnemers verschillende opdrachten en verwisselende rollen. Die zorgen ervoor dat zij zicht krijgen op hun eigen grenzen en mogelijkheden, maar ook het belang van samenwerken en het effectief gebruik maken van elkaars kwaliteiten.

Voor meer informatie kunt u ons bellen tijdens kantooruren of  contact met ons opnemen via het contactformulier.