Op zoek naar een onvergetelijk schoolkamp, bedrijfsuitje, personeelsuitje, vrijgezellenfeest, familie-uitje, teamtraining, leiderschaptraining of samenwerkingstraining: Sportex heeft in de Ardennen een top outdoor locatie!


Bekijk onze activiteitenBekijk onze arrangementen
WAT VINDEN ONZE KLANTEN VAN SPORTEX?
Mevrouw A. Hamer, ATAG Nederland B.V.ATAG Nederland
Sportex heeft ons alle zorg voor ons afdelingsuitje op professionele en prettige wijze uit handen genomen. Wij  hebben enkel een keuze hoeven maken uit de activiteiten die we graag wilden ondernemen, waarna zij ons een fantastische dag bezorgd hebben met enthousiaste begeleiding en als afsluiting een hele goede barbecue.
Feelgoodclub aerofitt
Na een prettig gesprek heeft FeelGoodClub AeroFitt besloten om het personeelsfeest in Lathum te vieren door Sportex.Er zijn tal van mogelijkheden om je personeelsfeest te vieren; wij hebben gekozen voor boogschieten en zeilen.Bij aankomst op het mooie terrein hebben we een goed ontvangst gehad met een lekkere kop koffie. Na een kleine introductie zijnde groepen gesplitst en hebben we met z’n allen genoten van een heerlijke middag dankzij de service en vriendelijkheid van het personeel van Sportex.Na afloop zijn er nog prijzen uitgedeeld; dit maakte het feest nog meer compleet.Voor ons zeker een aanrader!! 
Mariëtte, Alice, Petra, Jenneke en MarleenHagenau huisartsenpraktijk
Namens ons hele team een grote pluim voor jullie! Onze teamdag afgelopen zaterdag was een groot succes. Jullie hebben het heel goed georganiseerd en de begeleiding was professioneel en vriendelijk. De lunch met heerlijke broodjes en soep én de barbecue waren heerlijk en het programma afwisselend, uitdagend maar vooral leuk en gezellig. We hebben echt samengewerkt die dag en elkaar op een andere manier leren kennen. De verhalen en de foto’s worden enthousiast gedeeld binnen onze huisartsenpraktijk.Bedankt!
RIBW
Wij hebben met ons team een geslaagde dag gehad. In de voorbereiding kon ik al mijn wensen aangeven voor een mooie dag zoals ik die voor mij zag. Er werd goed geluisterd en meegedacht.Omdat we het niet troffen met het weer, werd voordien nog de optie gegeven om het een andere dag te laten plaatsvinden.Dit was voor ons niet mogelijk, maar het aanbod was heel attent. De hele dag was goed verzorgd.Bedankt!

Activiteiten in de Ardennen

In Berguème (20 kilometer onder La Roche) is ons Sportex Chalet te vinden. Schitterend gelegen aan de oever van de Ourthe en omringd door de bossen van de Belgische Ardennen. Een geweldige locatie om te genieten van een onvergetelijk schoolkamp, bedrijfsuitje, personeelsuitje, vrijgezellenfeest, familiedag maar ook training en teambuilding, leiderschapstraining en samenwerkingstraining.

Kortom een unieke locatie waar de echte herinneringen gemaakt worden!

Sportex organiseert al jarenlang evenementen in de Ardennen.  In overleg met u maken wij een programma op maat. Voor iedereen is er genoeg keuze mogelijkheden te denken valt aan : ATB, Tokkelen, Abseilen, Klimmen, Kayakken, Paardrijden, Boogschieten, maar ook culturele activiteiten. Bekijk ons unieke activiteiten aanbod.

Onze uitdaging is een ongeëvenaard event voor u. Ons bedrijfsconcept bestaat uit een vierdelige puzzel: kwaliteit, veiligheid, professionaliteit en duurzaamheid. Bij elk evenement zorgen wij dat deze puzzel weer compleet is. U puzzelt mee!

Sportex organiseert ook evenementen door heel Nederland, maar de prachtige Zuid Veluwe is onze thuisbasis. In dit gebied met bossen, schitterende vergezichten en de Rhederlaagse meren verzorgen wij uw evenement op maat!

Top arrangementen

Naast maatwerk bieden we ook een selectie complete arrangementen aan.

Wilt u meer informatie aanvragen?

© Copyright - Sportex.nl
0313-631333