Activiteiten

Bij Sportex België bieden wij een leuk en uniek bedrijfsuitje, personeelsuitje, vrijgezellendag, familiedag, schoolkamp of survivalkamp. De activiteiten vinden allemaal plaats in de prachtige Ardennen!

Tijdens zo’n kamp kunnen jullie kiezen uit een aantal activiteiten die speciaal voor de Ardennen gemaakt zijn. Klik op één van onze activiteiten om hier meer informatie over te vinden.

Teambuilding en trainingen zijn ook mogelijk in de Ardennen. Hiervoor ben je bij Sportex aan het juiste adres! Door onze teambuilding en leiderschap trainingen leren jullie elkaar op een andere manier kennen. Hierbij verleggen jullie grenzen, waardoor uw team beter gaat presteren. Met het innovatief concept ‘Top Your Team’ komen in- en outdoor samen. U plukt hier dus jarenlang de vruchten van!

Meerdaagse school-, of survivalkampen zijn populair in de Ardennen. Een kamp staat bol van sportieve, grensverleggende, leuke en educatieve activiteiten. De deelnemers kunnen verschillende actieve outdoor sporten beoefenen en leren alles over omgang en samenwerking met elkaar. Er wordt eerst op ons terrein een basiskamp opgezet. Daarna gaan jullie aan leuke, uitdagende,  activiteiten meedoen, zoals een spannende dropping, teamopdrachten op ons schitterende terrein. Kajakken op de Ourthe, handboogschieten, een geweldige mountainbike tocht in de schitterende Belgische Ardennen. De leerlingen krijgen eerst een workshop voordat ze op de mountainbike vertrekken.   Een kampvuur is bij zo’n kamp natuurlijk niet te missen!

Alles wordt op maat aangeboden. Als u bepaalde wensen of voorkeuren heeft kunt u dit altijd aangeven. Voor meer informatie kunt u ons bellen tijdens kantooruren. U kunt ook contact opnemen via het contactformulier.