Schoolkamp

Sportex is al jarenlang specialist op het gebied van geslaagde schoolkampen! Het schoolkamp zal plaatsvinden op onze eigen locatie in Tenneville (20 kilometer onder La Roche).

Vrijwel alle activiteiten vinden plaats op ons eigen terrein. De reistijd blijft hierdoor beperkt en zo kunnen de deelnemers optimaal genieten van de gevarieerde activiteiten. Doe mee aan een spannende dropping. Probeer de terugweg te vinden, middernacht in de Ardennen! Ga abseilen van een rotswand. Maak een vlot en bedwing rivier de Ourthe.

De dagen worden ingevuld met leuke en uitdagende activiteiten. Jullie zullen allereerst een basiskamp op gaan zetten. Vervolgens kunnen jullie bijvoorbeeld gaan mountainbiken door het mooie gebied. Of doe een rope course op het terrein, hoog in de bomen. Ga handboogschieten en voel je net als ‘Robin Hood’.

Na een dag vol actie en avontuur gaan jullie genieten van een heerlijke maaltijd. ’s Avonds rond het kampvuur zitten en spannende verhalen vertellen. Een kampvuur is natuurlijk een múst op ieder schoolkamp. Onder de sterrenhemel genieten van gitaarmuziek en de geur van warme marshmallows.

In overleg maken wij een programma voor u op maat! Tijdens het schoolkamp staan onze gezellige en enthousiaste instructeurs dag én nacht voor u klaar!