Activiteiten

Sportex is gespecialiseerd in het organiseren van unieke personeelsuitjes, bedrijfsuitjes, familie- en vrijgezellendagen.

Voor alle evenementen leveren wij maatwerk. Dat betekent dat uw wensen zo nauwkeurig mogelijk worden gerealiseerd. U kunt aangeven welke activiteiten
u graag in uw programma opgenomen wilt zien. Ons aanbod kent een grote variatie: recreatief, sportief, creatief, gemotoriseerd en cultureel.
Vanaf heden behoord kickbiken ook tot een van de vele activiteiten van ons. Of u nu gezellig met uw gezin wilt komen suppen of het wil koppelen aan een familiedag of bedrijfsuitje, bij ons is het allemaal mogelijk.
Bent u nieuwsgierig naar de inhoud? Klik dan op de onderstaande activiteiten voor meer informatie.

De activiteiten vinden plaats op diverse A locaties: De Rhederlaagse Meren nabij Lathum, op deze unieke locatie staat sinds vorig jaar het Beach Paviljoen Rhederlaag. Een geweldig Paviljoen met uitzicht op de Rhederlaagse meren, hier kunt u heerlijk de dag  starten met een kopje koffie/thee en de dag af te sluiten met een heerlijke barbecue. De Westerbouwing in het markante plaatsje Oosterbeek
en onze prachtige locatie in de Belgische Ardennen, een bij uitstek geschikte locatie voor meerdaagse evenementen, zoals inspirerende leiderschapstrainingen.

Ook voor uw specifieke wensen kunt u bij ons terecht; wij denken graag met u mee!