Training en Teambuilding

Voor training en teambuilding bent u bij Sportex aan het goede adres. Met het innovatief concept ‘Top Your Sport’ komen twee werelden, in- en outdoor, samen. Een effectief team begint bij Sportex!

Dankzij deze doeltreffende training en teambuilding leren jullie elkaar op een andere manier kennen. Hiermee verleggen jullie individuele grenzen door teamspirit en uitdagende activiteiten te doen. Het doel van de training bestaat uit het verhogen van jullie ambitieniveau en elkaars kwaliteiten leren herkennen. Maar ook het optimaal leren inzetten, samenwerking ervaren en dit te begrijpen. Hiernaast ook inzicht in de onderlinge communicatie en interactie.

Tijdens de activiteiten krijgen de deelnemers verschillende opdrachten en verwisselende rollen. Die zorgen ervoor dat zij zicht krijgen op hun eigen grenzen en mogelijkheden, maar ook het belang van samenwerken en het effectief gebruik maken van elkaars kwaliteiten.

De training kan eventueel afgesloten worden met een heerlijke barbecue. Optimaal genieten van een goed verzorgde barbecue aan het water van de Rhederlaagse meren. Het vlees (biologisch) wordt bereid op een, door houtskool gestookte, barbecue.

Klik op één van onze arrangementen voor meer. Voor verdere informatie kunt u ons bellen of contact met ons opnemen via het contactformulier.