Sportief

Hieronder ziet u onze activiteiten voor een sportief bedrijfsuitje, personeelsuitje, familie-, vrijgezellendag of gewoon een sportief uitje.

Een van onze locaties is landgoed ‘de Westerbouwing’. Op deze prachtige locatie kunt u een toren van 26 meter beklimmen. Op de top van de toren heeft u een prachtig uitzicht op de uiterwaarden van de Rijn en de rest van de omgeving. Hierna abseilend de toren af. Een ervaring om nooit te vergeten.

Ga anders zeilen op het water van de Rhederlaagse Meren. Onze locatie aan de Rhederlaagse Meren biedt veel mogelijkheden voor watersport. Voel de adrenaline door uw lijf gieren en ga waterskiën. Of ga met z’n allen raften. Voor de afwisseling kunt u ook onze ‘Monkey Tree’ beklimmen. Allemaal leuke en uitdagende activiteiten!

Na alle actie kunt u genieten van een volledig verzorgde barbecue aan het strand. Op de achtergrond het prachtig decor van Nationaal Park de Veluwezoom. Het vlees van uitstekende kwaliteit wordt op ambachtelijke wijze door onze biologische slager bereidt en wordt bereid op door houtskool gestookte barbecues.

Klik op de activiteiten voor meer informatie. U kunt ons ook bellen tijdens kantooruren of contact met ons opnemen via het contactformulier.