Schoolkamp

Een schoolkamp is een leuke afsluiting van het jaar of een leuke manier om de leerlingen elkaar beter te leren kennen. Bij Sportex willen wij hier graag aan bijdragen! Wij bieden alles op maatwerk aan!

Tijdens dit kamp doen jullie leuke en uitdagende activiteiten. Ga handboogschieten en laat de deelnemers zich als ‘Robin Hood’ voelen. Of ga klimmen en ervaar de spanning op hoogte. Het is ook mogelijk om te spannen te gaan raften. Allemaal leuke ervaringen en dingen zeker onthouden wordt. We maken er leuke en gezellige dagen van voor iedereen.

Overdag keuzeactiviteiten en ’s avonds een lekkere maaltijd, vervolgens gezellig zitten rond het kampvuur. Een kampvuur is natuurlijk niet te missen tijdens een kamp!

De schoolkampen kunnen natuurlijk ook voor bedrijven of familie zijn. Ook kunnen wij een kamp in de mooie Belgische Ardennen organiseren. Bekijk onze pagina Ardennen-pagina voor meer hierover. Klik op één van onze arrangement voor meer informatie. U kunt ook ons bellen of contact met ons opnemen via het contactformulier.