Activiteit – Actieve vakantie met privé strand

BOEK NU UW ACTIEVE VAKANTIE MET PRIVÉ-STRAND VOOR DEZE ZOMER!

Een actieve vakantie voor het hele gezin; uw eigen privé-strand aan de Rhederlaagse meren in Gelderland. Deze unieke locatie is gelegen aan het water tegen het decor van Nationaal Park de Veluwe.

Veilig kamperen op minimaal 0,5 hectare privé terrein in de natuur ! Wij houden ons ruim aan de richtlijnen van het RIVM. U heeft de beschikking over een eigen (privé) douche/toilet en elektra. Wij zetten graag een ruime boogtent voor u op of komt u met uw eigen tent of caravan?

In deze vakantie kunt u een zeilcursus volgen, maar ook een klimcursus behoort tot de mogelijkheden. Na de zeilcursus kunt u zelfstandig zeilen in een Polyvalk. Kunt u al zeilen? Tijdens uw vakantie ligt er een zeilboot voor jullie klaar.

Verder kunt u bij ons met het gezin kanoën, boogschieten, powerkiten, beachgolf of beachvolley spelen. Zwemmen in zeer goed zwemwater of sloepvaren in de mooie omgeving zorgen voor een relaxed verblijf. Een dagje erop uit met een lelijke eend of een schitterende route met e-bikes over de Veluwe hoort ook tot de mogelijkheden!

Wij staan voor jullie klaar met onze uitstekende service en staan garant voor een zorgeloze -doe- vakantie. Wilt u heerlijk barbecueën kan dat: wij hebben een heerlijke plek aan het water waar een picknick tafel voor jullie klaar staat en u kunt  genieten van een goed verzorgde luxe biologische barbecue.

Neem gerust contact op voor meer info: telefoonnummer 0313-631333 of info@sportex.nl

Een beperkt aantal plaatsen zijn beschikbaar dus boek deze kans direct!

    Meer informatie of reserveren?

    Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk en geheel vrijblijvend contact met u op.