Activiteiten

Bij Sportex bieden wij leuke en unieke personeelsuitjes, bedrijfsuitjes, vrijgezellendagen of familiedagen. Tijdens zo’n dag kunt u kiezen uit een groot aantal activiteiten. De activiteiten kunnen sportief en recreatief, cultureel, artistiek of gemotoriseerd zijn. Er zijn dus voor iedereen mogelijkheden! Klik op één van onze activiteiten om hier meer informatie over te krijgen.

Voor teambuilding en trainingen bent u bij Sportex aan het juiste adres! Door onze teambuilding trainingen leren jullie elkaar op een andere manier kennen. Hierbij verleggen jullie grenzen en bouwen jullie historie met elkaar op waardoor uw team beter gaat presteren. Met het innovatief concept ‘Top Your Team’ komen in- en outdoor samen! U plukt hier jarenlang de vruchten van!

Sportex beschikt over meerdere unieke locaties. Op elke locatie heeft u een geruime keus aan activiteiten. Zo hebben wij een unieke locatie in Lathum aan de Rhederlaagse Meren. Dit is de locatie voor onze beach & water evenementen. Een locatie op de Zuid-Veluwe (de Westerbouwing) in Oosterbeek, hier kunt u bijvoorbeeld klimmen en abseilen. Last but not least hebben wij een unieke locatie in de mooie Belgische Ardennen (Berguème). Het prachtige landschap is ideaal voor een leuk school-, survivalkamp of leiderschapstraining! Kijk wat wij allemaal doen in de Ardennen door hier te klikken.

Wij bieden alles op maat aan. Als u bepaalde wensen of voorkeuren heeft kunt u dit altijd aangeven. Voor meer informatie kunt u ons bellen of neem contact met ons op via het contactformulier!