Activiteiten

Bij Sportex bieden wij leuke en unieke personeelsuitjes, bedrijfsuitjes, vrijgezellendagen of familiedagen. Tijdens zo’n dag kunt u kiezen uit een groot aantal activiteiten. De activiteiten kunnen sportief en recreatief, cultureel, artistiek of gemotoriseerd zijn. Er is dus voor iedereen wat te doen! Klik op één van onze activiteiten om hier meer informatie te vinden.

Voor teambuilding en trainingen bent u ook bij Sportex aan het goede adres! Door onze teambuilding en leiderschap trainingen leren jullie elkaar op een andere manier kennen. Hierbij verleggen jullie grenzen, waardoor uw team beter gaat presteren. Met het innovatief concept ‘Top Your Team’ komen in- en outdoor samen. U plukt hier dus jarenlang de vruchten van af!

De keuzeactiviteiten vinden plaats op één van onze locaties. Dit kan ook plaats vinden op een locatie naar keuze! Zo hebben wij een unieke locatie in Lathum aan de Rhederlaagse Meren. Dit is de locatie voor onze beach & water evenementen. Een locatie in de Zuid-Veluwe (de Westerbouwing) in Oosterbeek, hier kunt u bijvoorbeeld klimmen en abseilen. Last but not least hebben wij een unieke locatie in de mooie Belgische Ardennen (Berguème). Het is een prachtig landschap wat ideaal is voor een leuk school- of survivalkamp! Zie wat wij allemaal doen in de Ardennen door hier te klikken.

Wij bieden alles op maat aan. Als u bepaalde wensen of voorkeuren kunt u dit altijd aangeven. Voor meer informatie kunt u ons bellen of neem contact met ons op via het contactformulier.